MRVisser.nl » Biblio » Mijn Artikelen (my articles)


Toegevoegd: 2020-10-10. Laatste wijziging: 2020-11-29.

Het dispenser setje van Keep Hands Clean

Een beoordeling (review)


Even voor de goede orde: Dit is geen gesponsord artikel. Ook krijg ik geen commissie als u het setje besteld.


Het dispenser setje van Keep Hands Clean.

(Het dispenser setje van Keep Hands Clean.)


Inhoudsopgave

  1. Introductie
  2. Waarom Keep Hands Clean?
  3. In de praktijk
  4. Het prijskaartje
  5. Tips
  6. Conclusie
  7. Update 29 november 2020.

Introductie

Van de week was ik op internet aan het rondkijken naar iets handigs om mijn handen te desinfecteren. Heel goed wassen met water en zeep kan natuurlijk ook. Een nadeel hiervan is dat het watergebruik stijgt en het kost "veel" tijd. Dat moet makkelijker kunnen. Dus ging ik op zoek naar iets anders. Ik heb mensen bezig gezien met een spuitflacon, maar dat vindt ik zelf toch niet zo handig. Bij bedrijven en winkels vindt je met enige regelmaat hygiëne stations. Handig, maar voor thuis wellicht toch iets te te veel van het goede.

Op bol.com kwam ik dispensers tegen. Het zijn natuurlijk geen uitvindingen van de laatste tijd, maar kreeg ik een aha momentje. Alhoewel ik toch wel bedrijven en winkels heb bezocht die soort gelijke systemen hadden en hebben, had ik er nog nooit bij stil gestaan om iets soortgelijks - in een kleinere uitvoering - voor thuis te gebruiken.

De meeste dispensers werken met een sensor, kunnen gevuld worden met handalcohol of vloeibare zeep. Zelf ging ik voor de handalcohol. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het dispenser setje van Keep Hands Clean.

Waarom heb ik voor Keep Hands Clean gekozen?

Ik moet toegeven dat de keuze in de eerste instantie ook was ingegeven doordat het bedrijf (mede) is opgericht door de directie van een bedrijf (Danpoort International Abrasives) waar ik werkzaam ben geweest. Bestellen bij bekenden geeft toch wel meer vertrouwen.

Maar omdat je je geld maar één keer kan uitgeven heb ik voornamelijk gekeken naar het product (of in de geval producten) zelf. Dat Keep Hands Clean een compleet pakket aanbiedt is handig. Wat mij ook opgevallen is dat veel aanbieders niet vermelden wat het percentage alcohol in hun desinfecterende producten is. Deze aanbieder doet dat gelukkig wel. Weer een pluspuntje erbij.
Ook niet onbelangrijk is de prijs, maar daarover later meer.


Het dispenser setje van Keep Hands Clean kwam netjes verpakt aan.

(Het dispenser setje van Keep Hands Clean kwam netjes verpakt aan.)


In de praktijk

De dispenser heb ik nu (12 oktober 2020) ongeveer twee weken in huis en ik moet zeggen het werkt perfect. Je houdt je hand eronder en de dispenser spuit de vloeistof op je handen.

Door middel van de + en - knoppen bovenop de dispenser kan je de dosering zelf aanpassen.
Voor het (bij)vullen van de dispenser is het gebruik van een trechter aan te raden.

De meegeleverde handalcohol kleeft niet en heeft ook geen sterke geur.
Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, ik heb het nog niet zo lang in huis.

Het prijskaartje

De prijs van het setje is bij bol.com € 39,95 (inclusief verzendkosten).
Hiervoor kreeg ik:

De set kan ook via de website van Keep Hands Clean worden aangeschaft. De prijs (inclusief BTW) is ook € 39,95. Daar komen nog wel verzendkosten bij. Binnen Nederland is dat ongeveer € 6,50.

Bestellen via bol.com levert dus een besparing van de verzendkosten op. Die kunnen we dan weer mooi gebruiken om bijvoorbeeld mondkapjes te kopen.

Tips


De dispenser van Keep Hands Clean in volle glorie.

(De dispenser van Keep Hands Clean in volle glorie.)


Conclusie

Al met al ben ik zeer tevreden over mijn aankoop.
Sterker nog, ik heb nog een setje besteld (als cadeau).

Update

29 november 2020: Het setje is zo te zien niet meer via Bol.com te koop. De losse dispenser wel.
Het setje is nog wel via de website van Keep Hands Clean verkrijgbaar (€ 33,02 ex.btw).

— MRVisser

* * *

Externe Links:


bovenzijde pagina ↑


permalink: https://www.mrvisser.nl/biblio/artikelen/2020-10-10-keep-hands-clean-dispenser-setje.html